Veľkonočné chute podľa Bakoša: Pečený jahňací chrbát

27. marca 2024

Veríme, že aj týmto záverečným receptom, ktorý pre vás navaril šéfkuchár Matej Bakoš v spolupráci so sous – chefom Bakoš Bistro Samom Džubákom, sme vás inšpirovali a že si na ňom po skončení pôstu pochutnáte.

Na tento recept budete potrebovať:

  • 2 kg jahňací hrebienok
  • morská soľ, čierne korenie
  • 15 g rozmarín
  • 50 g panko strúhanka
  • 30 g petržlenová vňať
  • 30 g dijon horčica
  • 20 g medvedí cesnak
  • 20 g pecorino syr
  • 50 ml olej
  • 50 g pistácie
  • 120 g maslo
  • 300 g stonková brokolica
  • 30 g cesnak
  • 150 g demiglace omáčka

Komentáre