Nové RYBA Bistro pribudlo na Hlavnej ulici v metropole východu

16. februára 2024

Kráľovná v tégliku, aj tak by sme mohli nazvať gastronomický klenot Slovákov, treskoslovenskú tresku. Jej nezameniteľná chuť je rovnaká, ako pred sedemdesiatimi rokmi, keď sa na Slovensku zrodila jej jedinečná receptúra. Pri príležitosti výročia sa na Hlavnej ulici v Košiciach otvorilo nové RYBA Bistro.

Tradičnú jemne sladkokyslú chuť košickej tresky v majonéze tak môže ochutnať každý priamo v centre Košíc. A to nie je všetko, okrem nej si môžu návštevníci pochutiť aj na lahôdkových šalátoch alebo teplých variantoch rybacích či iných mäsových produktoch.

Túto národnú pochúťku oceňujú aj odborníci z Asociácie spotrebiteľov Slovenska, a dobrou správou pre milovníkov týchto rybacích produktov je aj to, že do budúcna za RYBA Bistrami nebudú musieť cestovať až do Košíc.

PR REPORTÁŽ

Komentáre