Donášková služba Wolt oslavuje prvý rok v Košiciach

Už rok si môžete dobré jedlo v Košiciach objednať cez donáškovú službu Wolt. Za rok si modrí kuriéri získali množstvo spokojných zákazníkov a tí si teraz môžu až do 10. júna objednávať jedlo s doručením zadarmo. Vďaka veľkému záujmu navyše Wolt rozširuje v Košiciach svoju rozvozovú zónu – najnovšie vám kuriéri objednávku prinesú aj na sídlisko Ťahanovce a Nad jazerom.

“Z nášho pôsobenia v Košiciach sa skutočne tešíme. Mesto rýchlo ukázalo, že o to, čo sa snažíme vo Wolte robiť, je naozaj veľký záujem. Spätná väzba od reštauračných partnerov a zákazníkov je zatiaľ veľmi dobrá a my sa môžeme len naďalej snažiť služby rozširovať a zlepšovať, aby sme si košickú dôveru upevnili,” hovorí generálny riaditeľ Woltu na Slovensku Tomáš Beniak.

Iba pred nedávnom spustil Wolt aj v Košiciach projekt expresného doručenia kníh, a to so svojím novým partnerom – kníhkupectvom Martinus. Aj vďaka tejto spolupráci chce Wolt na Slovensku posunúť vnímanie okamžitých donáškových služieb a postupne rozšíriť svoje portfólio v podstate na čokoľvek, čo nájdete v obchodnom dome a čo sa zmestí do tašky alebo kufra auta kuriéra Woltu. Už dnes si môžete na Wolte kúpiť napríklad aj potraviny, kvety či alkohol, ktoré vám služba spoľahlivo doručí priemerne do 30 minút, a to kdekoľvek v rámci rozvozovej zóny.

Komentáre