Výzva „podeľme sa“ spojí košických športovcov

Má to zmysel, delím sa a pomáham sú hesla projektu s názvom podeľme sa, ktorý vyzýva Slovákov aby boli všímavejší ľudom vo svojom okolí a nešťastným príbehom, ktoré vznikajú v dôsledku pandémie koronavírusu.

Vznikla preto transparentná zbierka, do ktorej môže prispieť každý z nás. chudobné rodiny s deťmi tak lepšie zvládnu tieto ťažké mesiace a ostanú spolu.
K výzve Podeľme sa! sa pridáva aj Košický Medzinárodný maratón mieru. túto výzvu smeruje aj športovcom, ktorí sa pokúsia 28. júna 2020 v centre Košíc prekonať v charitatívnej štafete slovenský maratónsky rekord 2 hodiny a 9 minút , ktorého držiteľom je košičan Robert Štefko .
Základ štafety budu tvoriť známi atléti ako Tibor Sahajda, Jožo Urban,Imrich pastor, i samotný robo štefko, no na trati možno uvidime i hokejistov, plavcov, orietačných bezcov i sestry Velďákové, ktoré sa projekt rozhodli podporiť.
Svoj kilometer v štafete odbehnú i košickí taekwondisti, ktorých projekt oslovil a poctivo začali trénovať.
-švec

Slovenskí športovci sa teda podelia o svoj rekord 28. Juna na hlavnej ulici, kde ich môžete prrísť podporiť. no pomôcť mozete i dobrovolnou ciastkou na stránke podelmesa.org. Peniažky poputujú rodinám v núdzi v Oáza pri Bernátovciach a sociálne slabším obyvateľom.
Spoluorganizátormi tejto výzvy je totiž oaza – nadej pre novy zivot a organizácia usmev ako dar.

Komentáre