Lifestyle so Simou – Trendy tohtoročných Vianoc

VIANOCE SÚ O CHVÍĽU TU ! 🎄

Viete, čo je tohtoročným hitom Vianoc alebo aké ozdoby a farby by u Vás doma nemali chýbať? To všetko a ešte viac sa dozviete v našej relácii. Redaktorka Simka dokonca vyrobila svoju prvú ikebanu.

Rok čo rok k nám prichádzajú pomaly a nenápadne. Je to tak, najkrajšie sviatky roka sa opäť blížia a my už môžeme počítať dni. Radostné, čarovné, bohaté, pokojné, láskyplné…..Iba jediné sviatky v roku majú toľko prívlastkov – Vianoce.

S adventom prišlo aj obdobie bohatej vianočnej výzdoby. Tohtoročné Vianoce ovládnu dekorácie v ružovej, púdrovej, bežovej a tradične bielej farbe. Nechajte sa inšpirovať aktuálnymi trendami tohtoročných Vianoc a oživte svoj domov aj kožušinovými prvkami či ozdobami so zamatom. Viete si predstaviť v domácnosti žltú a čiernu farbu? Práve táto netradičná kombinácia je hitom vo svete.

Viacerí z nás sa tiež rozhodujeme či kúpime živý alebo umelý stromček. Našťastie existujú 3D stromčeky, ktoré vyzerajú ako živé. Svietidlá sú neodmysliteľnou súčasťou nielen vianočného stromčeka, ale vieme ich použiť kdekoľvek. Zaujímavým prvkom je aj vytváranie zimnej scenérie s motívom rozprávkových dediniek.

Medzi obľúbené dekorácie patria aj vidiecke figúrky, či iné roztomilé postavičky Niektorí nechávajú tvorbu vianočných ozdôb na fantázii aranžériek. Avšak originálny veniec či ikebanu si môžete vytvoriť aj sami doma. Stačí, že si zakúpite potrebné prvky a ozdôbky a zapojíte vlastnú predstavivosť. Vyskúšali sme si to aj my a vôbec to nebolo také ťažké! Viac však uvidíte v našej reportáži.

Prajeme Vám Šťastné a veselé Vianoce 😇

Komentáre